top of page
  • Writer's pictureJenni

Vuokraamalla luksusta Espanjan lomaan – Villa Paraiso

Oletko miettinyt oman villan vuokraamista perheen tai kavereiden kanssa Espanjasta? Mekin olimme miettineet sitä jo kauan, mutta ei oikein tiennyt mistä aloittaa. Teen suunnitelmien laatimisen helpoksi sinulle, eli tässä vahva suositus: Villa Paraiso Benalmádenassa. Tämä kaunis Villa sijaitsee upealla paikalla mäen rinteessä mikä takaa oman rauhan, sekä uskomattoman hienot näkymät alas laaksoon ja meren rantaan. Tässä hieman tarinaa ja kuvia Villasta ja meidän viime reissusta Andalucian alueelle.


Lähdimme Villalle pakoon Suomen takatalvea maaliskuun alussa ja nautimme kovasti ajastamme siellä. Villa Paraiso sijatsee vain 15 min matkan päässä Málagan lentokentältä ja Villalta on kätevä liikkua lähialueen nähtävyyksiin. Me vierailimme Fuengirolassa, Benalmádenassa ja Alhaurin El Grandessa. Suosittelen lämpimästi auton vuokraamista, toki Villalta pääsee helposti myös taksilla Benalmádenan keskustaan tai juna-asemalle viidessä minuutissa ja hinta oli seitsemän euroa.


Villa Paraisoon majoittuu yhteensä 14 henkilöä, koska siellä on hulppeat seitsemän makuuhuonetta, joista viidessä on oma kylpyhuone ja wc. Villa on kahdessa kerroksessa ja molemmista kerroksista löytyy täysin varustellut keittiöt ja ruokapöydät isollekin seurueelle. Alimmaisella terasssilla pääsee ruokailemaan ulkona ja ihastelemaan upeaa auringonlaskua Välimeren ylle.


Piha-alueelta löytyy lämmitettävä, juuri uusittu uima-allasalue ja suomalainen sauna. Luksusta tuovat upeat aurinkotuolit, cabbanat sekä kätevät ulkosuihkut. Takapihalta löytyy Weberin kaasugrilli, jossa oli mahtava grillailla Espanjan herkkuja. Villassa on puutarha, josta voit vaikka poimia hedelmiä drinkkeihin ja kokkailuihin. Avocado maistui aamiaisella ja sitruuna virkistävissä juomissa.


Kiitos matkaseuralle ❤ Viikko aurinkoisessa Andaluciassa oli taas kerran ikimuistoinen ja suosittelen Villa Paraisoa. Villan omistaja on suomalainen, yhteydenpito oli helppoa ja koko asunto oli viimeisen päälle siisti. Jos Villalle innostuu lähtemään isommalla porukalla, omistaja järjestää tarvittaessa erilaista ohjelmaa "avaimet käteen"-ajatuksella, jos vaikka viininmaistelu tai kokkaaminen ammattilaisen johdolla kiinnostaa.


Villan lähettyviltä löytyy ruokakauppa, useita golfkenttiä, ratsastustalleja sekä padelkenttä. Benalmádenasta löytyy yksi maailman kauniimmista satamista, upeita ravintoloita ja sieltä pääsee junalla helposti ostoksille vaikka Plaza Majorin ostoskeskukseen tai suomalaisten suosimaan Fuengirolaan.
Kuvat: Jenni & Atte Luomala ja Villa Paraiso


Varaukset ja tiedustelut: niko.nykanen@mac.com

101 views0 comments

Comments


bottom of page